ARRANGEMENTER

Julebanko i HK klubben den 7. december 2021

- for 14. gang inviterer HK klubben i Gladsaxe til julebanko

I år kan vi glæde os til personligt fremmøde på Hovedbiblioteket, i Store Sal. Dørene åbnes kl. 15:30 og spillet starter kl. 16:30

Prisen er 100 kr. som betales kontant ved indgangen. De dækker en lækker bagel, drikkevarer og to spilleplader. Der kan købes ekstra spilleplader for 10 kr. stk. Der bliver ligeledes uddelt 6 lodder til amerikansk lotteri. (Helt gratis)

Der kan købes ekstra spilleplader for 10 kr. stk.

Der kan ligeledes købes lodder til amerikansk lotteri.

OBS OBS - KUN KONTANTER MODTAGES

OG du skal have LIGE penge med, da vi ikke har byttepenge. (eks. indgang 100 kr. + 4 ekstra spilleplader 40 kr. = 140 kr. 😉) Vi har ikke MobilePay desværre.

Bankogevinsterne er gavekort og så vil der være en del chokoladegevinster ved amerikansk lotteri.

Din tilmelding er bindende

Tilmeld dig herunder senest den 30.11.2021.

Da der kun er plads til 100 personer i lokalet, er det først til mølle princippet, SÅ SKYND DIG

Vi glæder os til at se dig, live, i år.

Hilsen din HK bestyrelse

Tilmeld dig her

Tilmeld dig ved at udfylde formularen herunder - skriv meget gerne din gladsaxe-mail på.